NRGi Skolekontakten - Grøn Omstilling

FESTUGEN: FORTID, NUTID OG FREMTID

2 TIMERS TVÆRFAGLIGT LÆRINGSFORLØB OM GRØN OMSTILLING

Alle hverdage i festugen tilbyder NRGI, Affald/Varme Aarhus og Energimuseet et to timers tværfagligt læringsforløb for 6-10 klassetrin om Grøn Omstilling.

Vi tager jeres klasse med på en gåtur fra Mølleparken i Aarhus, til Turbinehallen, hvor der undervejs fortælles indlevende om fortid, nutid og fremtid, med fokus på energi og den grønne omstilling.

Ved Turbinehallen arrangeres to læringsspor - et om varme og et om el. Vi laver forsøg, der fascinerer og overrasker eleverne og skaber større indsigt i grøn omstilling.

For at booke et af de gratis læringsforløb, kan I rette henvendelse til msk@energimuseet.dk, eller ringe på 8668 4211. Vi har begrænsede pladser, og det er først til mølle.

Nrgi Skolekontakten Undervisning5

GRATIS EL- OG MILJØUNDERVISNING

NRGi SKOLEKONTAKTEN

NRGi Skolekontakten tilbyder gratis el- og miljøundervisning til folkeskoler og privatskoler i NRGi´s leveringsområde (Aarhus/Djursland og Horsens/Juelsminde) for at få elever og lærere til at spare på el. 

NRGI Skolekontakten - Introbillede

LAV NØRDFORSØG OG TAG PÅ TUR

TIL FORÆLDRE

NRGi Skolekontakten har samlet et bredt inspirationskatalog med spændende udflugtsmål, nørdforsøg og opskrifter til energirigtig madlavning, som I nemt kan lave sammen derhjemme.